Kinderseries op Netflix | 10 Tips

3

Welke kinderseries op Netflix zijn aanraders? Mijn kinderen zijn 6 en 7 jaar, dus ik deel tips voor de leeftijd rond 4 tot en met 8 jaar.

Helaas verdwijnen er soms series op Netflix, dus ik zal proberen om dit overzicht regelmatig te updaten. Mist er een serie of kan je de serie niet meer vinden op Netflix, laat het mij dan weten!

De series hieronder, in het overzicht, zijn door mijn kinderen bekeken en goedgekeurd!

Aanraders voor kinderseries op Netflix

Buurman & Buurman

De kans is groot dat je de serie van Buurman & Buurman zelf al wel kent! Deze twee buren komen continue in de problemen door hun onhandigheid, en weten dat ook weer op te lossen. De kinderen kijken hier graag naar.

Peppa Pig

Eindeloos, eindeloos, eindeloos heeft mijn dochter gekeken naar het biggetje Peppa Pig. Met leerzame en grappige avonturen.

Angry Birds

Grote hit bij mijn kinderen en hun vriendjes is de serie Angry Birds. Gebaseerd, of is het andersom, op het leuke en verslavende spelletje.

Zig & Sharko

Nog zo’n serie die goed in de smaak valt bij de kinderen: Zig & Sharko. Over Sharko die Zig tegen wil houden bij de zeemeermin.

Paw Patrol

Paw Patrol gaat over zes stoere pups. Het zijn kleine helden die voor iedereen klaarstaan en allerlei mensen al uit de problemen hebben gehaald.

LEGO friends

Vooral mijn dochter is fan van de kinderserie op Netflix LEGO friends. Dit gaat over vijf vriendinnen die allerlei avonturen beleven.

Nijntje

Inmiddels zijn ze er iets te oud voor, vinden ze zelf. Maar Nijntje moet toch wel in het overzicht staan van leuke series voor de kinderen.

Barbapapa

Nog een serie die ik ook graag keek toen ik klein was: Barbapapa. Over de familie die gemakkelijk van vorm kan veranderen. Fascinerend vond ik dat toen ik jong was.

Brandweerman Sam

Een andere serie waar mijn kids graag naar kijken is de serie over Brandweerman Sam. Als er ergens brand is, of iemand is in nood, staat deze dappere brandweerman klaar om te helpen.

Spirit

Toen mijn dochter in haar paardenperiode zat, toen was Spirit een van haar favoriete programma’s. Mijn zoon moest daar dan weer niets van weten.

Wat zijn jouw tips voor kinderseries op Netflix?

Lees ook de tips voor kinderfilms!
De VPRO maakte een overzicht van mooie jeugdfilms op Netflix, ook een kijkje waard. Met onder andere Shrek, de GVR en Matilda. Films die ik eigenlijk nog steeds graag kijk.

Reacties zijn gesloten.