Bunny Hop met kinderen getest | Review

3

Hoe leuk is het spel Bunny Hop? Wij hebben dit spel afgelopen zomervakantie gespeeld en inmiddels hebben we het in huis. Ik deel wat we ervan vinden.

Bunny Hop is een spel van Ravensburger. In deze konijnenrace probeer jij jouw konijn als eerste bovenop de wortel te zetten. Want dan heb je gewonnen!

Bunny Hop

De weg naar de wortel zit vol met verrassingen. Op het speelbord zijn gaten in de weg, waardoor konijnen verdwijnen. Of de mol duwt je van het bord. Sta je bij de dichte brug, dan mag je een tijdje wachten.

Hoe beter je het spelbord kent, hoe beter je kan inschatten waar je wel of niet kan staan. Dit spel draait een beetje om geluk, want je moet wel de juiste kaartjes krijgen. Maar het draait ook wel om inzicht, want met welk konijn kan je het beste lopen?

De spelregels van Bunny Hop zijn eenvoudig: je snapt ze snel. En de kaartjes zijn heel duidelijk. Onze kinderen spelen dit spel graag en ze zijn nu zes en zeven jaar. Het is een leuk eerste spelletje voor kleuters. Maar ook als je kind een peuter is, kan je dit spel al kopen!

Omdat er steeds verrassingen zijn, met de gaten onder andere, is het spel grappig en vermakelijk. Daarnaast is het makkelijk om te spelen en je bent niet al te lang bezig. Het spel heb je zo klaargezet. Leuk spel voor gezinnen met jongere kinderen.

Met ongeveer € 25, – is het spel niet heel goedkoop. Maar aangezien je dit spel heel vaak speelt is dit het geld wel waard. Het spel is geschikt voor vier spelers.

Wij speelden het eerst bij vrienden en hebben het daarna toch zelf gekocht, voor de verjaardag van onze jongste. Voor dit spel hoef je trouwens niet te kunnen rekenen of lezen!

Hier koop je dit spel!

spel voor peuters en kleuters

De reiseditie

We hebben ook de Bunny Hop reiseditie gekocht. Hier was ik veel minder van onder de indruk. Wat dit spel zo leuk maakt zijn de gekkigheden met de gaten onder andere. Het reisspel is veel saaier en je mag ook maar 1 konijn per speler op het bord hebben staan. Dit spel raad ik je af!

Lees ook deze tips:

Reacties zijn gesloten.