Buitenspeelgoed voor kinderen | 10 tips

15

Wat is leuk buitenspeelgoed voor kinderen waar je langere tijd iets aan hebt? In dit artikel lees je een aantal tips voor leuk speelgoed.

Mis je speelgoed in dit overzicht, laat het ons weten! We zijn heel erg benieuwd, want in deze tijd dat we vooral thuis moeten blijven is het fijn om de kids te vermaken in de tuin.

Watertafel

Eerste tip voor buitenspeelgoed is een watertafel. Ik denk dat er heel veel kinderen in Nederland zijn die uren en uren met een watertafel kunnen spelen.

Je hebt grote en kleine watertafels. Sommige zijn van hout, andere van kunststof. De tafels staan op pootjes zodat je kinderen ernaast kunnen staan. Ze zijn al te koop vanaf een euro of twintig. Bekijk ze hier!

Zandbak

Een zandbak in de tuin hebben staan is ideaal als je jonge kinderen hebt. Aan dit buitenspeelgoed voor kinderen heb je jarenlang wat. Wij hebben een haast klassieke blauwe schelp staan, een schildpadden zandbak is ook een goede.

In de zandbak wil je natuurlijk allerlei zandspeelgoed hebben liggen (ook handig als je naar het strand gaat). Bij Speelgoeddiscounter verkopen ze veel zandspeelgoed voor een goede prijs, bekijk het hier! En ook via deze shop is er aanbod.

Waterpistolen

Buitenspeelgoed voor kinderen voor zomerse dagen? Dan denk ik toch echt aan waterpistolen. Van super goedkope waterpistooltjes tot hele grote en dure waterpistolen, er is veel keus.

Trampoline

Een trampoline is de tuin is niet alleen leuk buitenspeelgoed voor kinderen, als je fit wilt blijven is het ook voor jou ideaal. Leuk aan een trampoline is dat je er echt jarenlang plezier van hebt!

Wil je echt een goede, grote trampoline? Dan koop je die bijvoorbeeld in deze online shop. Een kleine trampoline, voor de jongsten, koop je hier vanaf ongeveer 80 euro.

Speelhuisje of speeltent

Ook buitenspeelgoed voor kinderen waar je lang wat aan hebt is een speelhuisje. Speelhuisjes komen in allerlei soorten en maten: welke je koopt hangt af van de ruimte die je hebt en het budget dat je in gedachten hebt.

Wil je een wat goedkopere versie, dan zou ik voor een speeltent gaan! Die zet je makkelijk op en mijn kinderen hebben er veel zomers plezier van. In de winter zet je die soms in de huiskamer neer. Hier zijn ze betaalbaar.

Ga je voor een meer permanente optie, dan wil je een speelhuisje. Die koop je hier!

Stoepkrijt

Leuk buitenspeelgoed voor grote en kleine kinderen is stoepkrijt. Om mee te tekenen of om spelletjes mee te doen. Bijvoorbeeld hinkelen of “ik verklaar de oorlog aan”. Of zet er een speurtocht mee uit! Hier koop je het online.

Zwembad

Op mooie dagen is het super om een zwembadje in de tuin te hebben staan. Er zijn hiervoor heel veel opties: van kleine opblaasbare peuterbadjes tot grotere zwembaden. Bekijk ze hier. En bij de HEMA heb je heel veel goedkopere opties.

Springtouw

Leuk speelgoed voor kinderen buiten is een springtouw. Een springtouw voor een persoon of een springtouw voor meerdere personen.

Hoepel

Net als de trampoline en het springtouw is een hoepel leuk voor jongere en oudere kinderen. En natuurlijk als je zelf fit wilt blijven.

Skates

Laatste tip voor buitenspeelgoed voor kinderen zijn skates! Leer je kinderen skaten, vanaf een jaar of 5, 6, en ze hebben daar hun hele jeugd plezier van. Ik raad aan om wel goede bescherming te kopen. Bijvoorbeeld bij de Decatlon. Het is niet duur en je voorkomt er zoveel letsel mee.

Ben je op zoek naar ballen, speelgoed voor buiten en opblaasspul voor in het water? HEMA heeft veel goedkope dingen, bekijk het hier.

Meer lezen?

Reacties zijn gesloten.